Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Írnod kell?... Muszáj? (erzelmikaosz.blog.hu)

2010.02.02. 08:46 watchcraft

Ahhoz, hogy valaki jó énblogot tudjon csinálni, elsősorban személyiségnek kell lennie hozzá. Erre válaszul persze rögtön be lehet tolni azt a baromságot, hogy „de hiszen mindnyájan személyiségek vagyunk”, tehát az a hülye, aki mondja. Francot. Az igazság az, hogy ebben a hatalmas embertömegben, ami bolygónk felszínét pusztítja, elenyésző azok száma, akik valóban személyiségek, hovatovább egyéniségek lennének. Az ilyesmi nem alaptartozék, nem annyira magától értetődő, mint a levegővétel és géntérképünkön sincs olyan szekvencia, ami ezt tartalmazná, ezért attól, hogy valaki ellenérzések nélkül teszi közzé saját viselt dolgait a neten, még nem válik személyiséggé, olyasvalakivé, akire oda kell figyelni. Ha úgy tetszik, azért, mert technikailag adott a lehetőség, hogy írj valamit, még nem biztos, hogy írnod is kell.

Mai versenyzőnk Káosz kisasszony, aki ugyan címlapot még nem látott, ennek ellenére ez a teljesítmény is elég volt neki ahhoz, hogy ide kerüljön, hiszen munkássága a rosszul értelmezett énblog állatorvosi lova. Van itt minden: tipográfiai és szerkesztési hibák, szmájlikkal telezsúfolt mondatok; tulajdonképpen olyan az egész íráskép, mintha valaki MSN-en beszélgetne saját magával. Néhány bejegyzés elolvasása után az is világossá válik, hogy Káosz kisasszony minden erőfeszítése ellenére is meglehetős kispolgári szemlélettel rendelkezik, egyebek mellett ékes bizonyítéka ennek, hogy számára az Activity, a mézes bodza, a „pezsi”, a mókás kalapok és trombiták ugyanolyan megfellebbezhetetlenül tartoznak hozzá a szilveszterhez, mint kutyához az ugatás. Popsi című bejegyzése azon túl, hogy az ünnepi ebéd alatt elengedett pukihoz hasonlatos, a női érzelmi intelligencia új alkotóelemét mutatja be, ami már önmagában fiókot érdemel.

erzelmikaosz.blog.hu

3 komment

Címkék: énblog fiók szeretetkurvák

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr771661848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.02.06. 18:46:17

olyan az egész íráskép, mintha valaki MSN-en beszélgetne saját magával.
-és ezzel mi a baj? - ilyen is lehet egy énblog, vagy talán éppen ilyen egy énblog...

érzelmikáosz · http://erzelmikaosz.blog.hu/ 2010.02.06. 18:46:21

Nyugodtan el is kerülhetsz, drágám! Ha lehet jó messzire... köszi

Grgr 2010.02.09. 21:41:46

Meseszép az amikor egy vérbeli troll rizsázik érzelmi intelligenciáról :D

Ez a blog olyan mintha az írója a tömött buszon kihallgatná valakik beszélgetését, ami ha nem tetszik neki, fennhangon elkezdené hangosan fikázni meg leköpdösni az illetőket. Vegytiszta öncélú bántási célzattal, mert CSAK (csak ahhoz ugye nyuszika, inkább itt arctalanul :))

Éééérzelmi intelligencia, ééérted... háhá olyan hiteles vagy apám, hogy ihajj... :D

Ugyanaz mint aki a huszadrangú celebhírekre elsőként kommenteli be hogy "leszarom". ó, hát persze, hát persze... legalja.

grat. még sok ilyet, akkor biztos jó lesz!
süti beállítások módosítása