Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Omigod, whaddafuck?! (testmodositas.blog.hu)

2010.06.18. 08:14 WatchWitch

Arra tippelnék, hogy ennek az oldalnak két fajta látogatója van: akit nagyon érdekel testmódosítás és annak sok különböző módja meg eredménye, meg aki az Index főoldalra néha kitett bejegyzést követve jutott el oda, és időnként visszajár meglepődni, borzongani, megbotránkozni, szörnyülködni. Az első kategória jó eséllyel magán is végeztetett már egy-két hasonló beavatkozást, és azért elfogult, a második valószínűleg meghökkentőnek, esetleg kicsit betegesnek tartja ezt az egészet, és cöccögve bámészkodik. Igen, előítéletes vagyok, ezért aztán nem olvastam el például egyetlen kommentet sem, és azt is bevallom, hogy a címben említett reakció belőlem is kibukott párszor – viszont a blog tetszik, nagyon.

Csomó érdekes információt találunk benne a testmódosítás történetéről és filozófiájáról, vannak témába vágó linkek, tévéprogram- és könyvajánlók, vannak cikkek különböző technikákról, beszámolók versenyekről és rendezvényekről, interjúk a művészekkel, és azokkal, akik a testüket adják a művészetnek, van olvasókat bemutató "showyourself" rovat, meg persze sok-sok fotó, vakmerőknek videó is. Van itt klasszikus és nonkonformista tetoválás, piercing hagyományos és szokatlan helyeken, és különböző testmódosító procedúrákkal elkövetett furaságok, amik nálunk még elég ritkák, és ilyen neveken illetve címkéken futnak, hogy scarification (hegesítés), skin removal (nyúzás), branding (égetés), stretching (nyújtás/tágítás), ear pointing (tündefülek), tongue splitting (nyelvkettévágás), genital beading (péniszgolyó), microdermal és transdermal és subdermal implantátumok. A közös bennük, az, hogy mind fájdalmas, de ezen felül van különleges, intim, törzsi, vicces, extrém, eredeti, csodaszép, és van, ami a leghidegvérűbb ember számára is felfoghatatlan vagy felkavaró – számomra ilyen a szemgolyó tetoválás, a húgycső relokáció, a felfüggesztés rituálék, és az úgynevezett play piercing. Van olyan, amiről a szerző, bár hobbija és munkája a testmódosítás, nem fél bevallani, hogy még ő sem találkozott élőben hasonlóval, és olyan is, amit nem merne bevállalni, ha egy kísérletező kedvű kliens felkérné rá.

Viszont nincs a blogban semmi, ami hétköznapi vagy unalmas; nincsenek plázákban kapható köldökékszerek, hibásan varrt kínai szavak, és bármelyik tetoválószalonban megtalálható, katalógusból kiválasztott tucatábrák és nonfiguratív motívumok. Ha másban nem, ebben a rendkívüliségben lehet gyönyörködni – feed.

testmodositas.blog.hu

4 komment

Címkék: feed világ dolgai szakblog

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr532091084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hepciás 2010.06.18. 17:53:39

A felsoroltak mellett van még egy hozadéka. A fröcsögő troll kommentelők kiírhatják a napi elmebeteg-barom-állatozó kommentjüket.

zagyvai 2010.06.30. 23:30:56

köszi, remek jellemzés:)

szakemb R. 2010.07.02. 12:45:25

valóban remek jellemzés, én speciál tényleg meglepődni, borzongani, megbotránkozni, szörnyülködni járok oda

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2010.08.28. 22:22:00

kiváló jellemzés, örülök h. nem fikáztad le. Komolyan.
Tök meglepődtem. Maxi respekt..
süti beállítások módosítása