Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Danielle Steel és a minőségi foci (szopizmus.blog.hu)

2010.06.23. 09:12 watchcraft

Hogy utóvégre minek is van ez a blog, arra nem sikerült rájönnöm. A disclaimer azt mondja, itt le lehet vezetni mindenféle felgyülemlett szexuális energiát, de akárhogy kerestem legalább egyetlen olyan posztot, ahol ezt megtehettem volna, nem találtam. Ami helyette van, azt inkább úgy nevezhetnénk, hogy jelenetek egy házasságból vagy Helen szerint a világ. Aztán van valami még, amit a szerző leginkább szexnek nevez, de biztosak lehetünk benne, ha Hirmondo Helen arra vetemedik, hogy leírja, ma popsiba megy, az legfeljebb a lázmérőre vonatkozhat. Aztán ott van szegény Teddy is, aki tuti, hogy lenne inkább Józsi vagy Béla, de nincs menekvés: a fikció erdejében olyan nevet kapott a rézfaszú bagolytól, ami általában félhülye angol örökösöknek jár szűk családi körben. Helen egyébként is szereti a töketlen férj szerepét Teddyre osztani, és azt hiszi, ezzel mosolyogtat, miközben csak ő mosolyog. Azt kell mondanom, bár a szerző nem titkolt célja a polgárpukkasztás (szájbapisi), látszik az is, hogy mindezt egy konzervatív és igen korlátolt elme teszi. Sok a közhely és az álbölcsesség (a kurvás sztoriért minimum 20 botütés járna), szenvelgős stílustalanságok gyűjteménye ez a blog. Ha meg épp nem, akkor modoros, nagyon. Mintha Danielle Steel írná. A fő baj azonban az őszinteség hiánya, mind önmagával, mind az olvasójával szemben. Úgy tesz, mintha tudná, miért írja ezt a blogot, pedig valójában fogalma sincs róla. Fiók.

szopizmus.blog.hu

7 komment

Címkék: énblog szex fiók szeretetkurvák

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr382102957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.06.23. 20:27:09

mit mondjak, én sem tudom, miért írok blogot. Azt sem, miért olvasok. hát ez ilyen...

outfromheaven 2010.08.25. 17:39:00

Én régóta olvasom Helen blogját, így bizton állíthatom, hogy te csak pár bejegyzés felszínes olvasásából írtad amit írtál! Sajnálatos!
Ha jól nézem jó 9 hónapja létezik ez a BlogWatch, ugyan még nem futottam bele, de felszínesen olvasgatva a heti 1-3 posztnál kicsit többet kellene lerakni, hogy bealázz másokat. Esetleg írd, hogy Te nem érted, neked nem tetszik, de ez a közhelyes Danielle Steel stílusozás... hát, nem egy egyedi stílus.
Mellesleg a lázmérőre nagyon ráéreztél, de ahhoz hogy most halld az iróniát, mélyebbre kellene ásnod :D
Pepe

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.25. 23:29:39

@outfromheaven:

Ez valami csoda komment! Te nem érzed úgy, hogy pont azt csinálod, amiért a BlogWatchos bloggereket szidod?

(Felszínes olvasás után mondasz véleményt, elismered, hogy most futottál ide be először, és felrovod a felszínes véleményt a szerzőnek. Csak azért írom ezt itt le, mert nem tudom, mennyire felszínesen olvasod a kommenteket, már ha olvasod.)

Styxx 2010.08.26. 12:40:46

@outfromheaven: @Levéltáros:
De kár, hogy nincs itt több ehhez hasonló kommentelők közti konfliktus. Mit ér egy blog a posztolót és egymást fikázó kommentelők nélkül?:-)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.26. 15:37:41

@Styxx:

Ilyen ügyesen senki nem fogalmazta még itt meg, hogy a BlogWatch egy nagy kuka :)

nici. · http://niciland.blogspot.com/ 2010.08.30. 13:19:54

mindenkinek más a véleménye. de egy kritika arra is jó hogy többen bele olvassanak abba a bizonyos blogba.. mert mégis miért fikázza?
a lényeg én 3 napja találtam Helen blogját azóta folyamatosan olvasom. nem. nem az új bejegyzéseket. hanem az összeset a régieket. és nekem nagyon tetszik a csaj szókimondó. arról blogol amiről ő szeretne. ugyanúgy ahogy itt is. arról írtok amiről akartok.
és vészmadárnak igaza van. én is írok blogot nem tudom miért. mert tetszik. de ha végig olvastátok volna Helen blogját akkor rájöttök Helen azért blogol mert szeretné mondjuk 5 év múlva vissza olvasni a kezdeti élményeit...

(tisztázzuk: nem beszólás. mivel ez egy "én meg mondom. mi a tuti" blog gondoltam nekem is jogom van megmondani a véleményem.)
(:

Styxx 2010.08.31. 15:09:29

@nici.:
Helen szerintem is jó arc, ez a kritika szvsz most nagyon mellément. A blogwatchosok néha szeretnek lesajnálóan fikázni, a másik ami szerintem nagyon mellé ment, az qptie lehúzása. De a többi kritikával szinte kivétel nélkül egyetértek és egy csomó olyan blogra felhívták a figyelmemet, amelyikről nem tudtam, úgyhogy részemről továbbra is feed:-)
süti beállítások módosítása