Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Kit az istenek szeretnek (matchboxmemories.blogspot.com)

2010.09.15. 07:03 watchcraft

No kérem, saját magam választotta sorsom, helyzetem egyre drasztikusabb mostanában: ahogy nézem vissza, miket írtam az elmúlt hetekben, be kell látnom, a feed ment leginkább. Ha ez a sok BW-szívecske, amit kiosztottam -- illetve kiosztott a béka --, marcipándesszert vagy konyakmeggy lenne, remekül el lehetne nassolgatni belőlük, ám ez a szándékolatlanul bár, de meglehetősen olvasóbarát politika engem azért zavar egy picit, hiszen mégse csokoládégyárosi minőségben vagyok itt jelen. Ígérem (leginkább saját magamnak), hogy amint találok egy szar blogot, nem adom tovább a Willy Wonkát, ez azonban biztosan nem ma lesz, mert megint egy jó blog jön. Olvadjunk hát együtt.

Kizártnak tartom, hogy sokan lennének azok, akik sosem hallottak a Matchboxokról vagy ahogy gyerekkoromban mi hívtuk őket, medzsókról. Ezek, nevükhöz híven, gyufásdoboznyi méretű autómodellek vagy játékautók -- kinek ahogy tetszik --, melyek talán elsősorban gyerekek számára készültek, bár úgy tűnik, világukat sosem lehet igazán magunk mögött hagyni. Akiben e sorok olvasásakor feltolulnak a kiskori emlékek, annak azt tanácsolom, engedje el magát nyugodtan, ráadásul külön pikantériája a dolognak, hogy az embernek simán lehetett mondjuk egy Pontiac Firebirdje, miközben az utakon javában Zsigulik meg Trabantok stb. mászkáltak. Tóta W. írt egyszer arról, hogy kis világunk hogyan tudott akkoriban a mindennapok valósága fölé kerekedni, s azt hiszem, ez a megállapítás jelen témára is érvényes. Szóval jó dolgok ezek és a blog méltóképpen mutatja be őket. Biztos vagyok benne, hogy a szerző megszállottsága már-már a perverzió határát súrolja, de egyrészt ezt itt nem is baj, másrészt kapunk annyi pluszt, hogy még hálásak is legyünk mindezért. WatchWitch szerint ugyan egy igazi gyűjtő nem biztos, hogy mond ilyet, s ebben igaza is van, de még ezzel együtt is simán feed a blog, én meg visszamegyek mára a csokigyárba.

matchboxmemories.blogspot.com

1 komment

Címkék: feed mém hobbi

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr302296572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hepciás 2010.09.15. 09:34:50

Egyre komolyabb összegbe mernék fogadni, hogy ki is WatchWitch, de ez nem baj, így még izgalmasabb:-)
süti beállítások módosítása