Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Amikor az újrafelhasználás sem megy (kommentbajnok.blog.hu)

2010.09.20. 07:50 WatchDawg

A jó ötletek irgalmatlan elbaszása eléggé tud fájni. Sajnos itt is ez a helyzet. Aki van olyan önbántó, hogy kommenteket olvas bármilyen oldalon, azt egy-egy ütős/vicces megszólalás, amiből naponta pár akadhat magyarnetszerte, kárpótolja. Ezért örültem meg, amikor rátaláltam erre a dologra, na mondom ezek itt kigyűjtik nekem a tutit, semmit nem fogok veszíteni, ha cikkek végeztével tovább is navigálok. Na, ez nem jön össze. Valóban vannak kommentek, innen-onnan látszólag véletlenszerűen kiválogatva. És hogy a dolgot nem gép végzi valami igazi random függvénnyel, az csak abból derül ki, hogy ilyen szellemesnek szánt 1-2 mondatos bevezetőt is fűznek a dologhoz (azért a többes szám, mert bizony itt csoportos elkövetés van). Az hagyján, hogy maguk a kiválaszott hozzászólások a lehető legritkább esetben viccesek vagy valamilyenek (persze ez már önmagában fiók), de hogy még ezek a bevezetők is annyira tudnak jók lenni, mintha valami 80-as évekbeli ún. vicclap-ból származnának, az megbocsáthatatlan. Hagyjuk is. Nem kedzem el magyarázni, hogy mennyire jó lehetett volna ez a blog, ha nem csak olvasottság- és/vagy kommentvadász indíttatásból hozták volna létre, hanem átgondolják, megnézik, mivel járna kiszedegetni tényleg érdemes megszólalásokat, és miután eldöntik, hogy bírjuk ezt a melót, akkor vágnak bele. Úgyhogy a blog saját magára értelmezheti sajnos saját tagline-ját, mindenki jobban járna. Megint csak azzal zárom: kár érte.

kommentbajnok.blog.hu

Szólj hozzá!

Címkék: fiók

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr82308193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása