Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Napi borzongás (skizoteria.blog.hu)

2009.12.31. 12:50 WatchWitch

Először is: senkit se ijesszen el a blog címe! Ha túltesszük magunkat a szó által beindított kellemetlen asszociációkon, és elkezdjük olvasni, rájövünk, hogy igazából egészen szellemes játék a betűkkel: egy teljesen zárt, külön világra utal, amely (viszonylag józaneszű szemlélők számára) legalább annyira homályos és értelmezhetetlen, mint a manapság annyira divatos másik -zotéria.



Egy anyuka bányászta elő és pötyögte posztokba régi naplóját, melyben leírta fia (és ezáltal saját) hosszú küzdelmét a skizofréniával, attól a perctől kezdve, hogy a kamasz gyerek egy szép napon elkezdett... furán viselkedni. És lehet ugyan kritizálni a szerző tehetségét, meg akár a helyesírását is, de talán épp azon múlik a történetek ereje, hogy nyoma sincs bennük művészieskedő túlfogalmazásnak – és őszintén, némelyik mondata sokkal hátborzongatóbb betekintést ad a betegségbe, mint a témáról szóló bármelyik agyondicsért és -díjazott híres könyv, vagy sokmilliós költségvetésből és szupersztárokból készült film.



Amúgy, ami nekem szimpatikus az az, hogy a nő nem is hatni vagy megdöbbenteni akar, csak egyszerűen megosztani egy kemény tapasztalatot, amiből aztán mindenki vonja le a saját következtetéseit. Úgyhogy el is jutunk rögtön oda, hogy: senkit se ijesszen el a sok idióta hozzászólás se! Az Index néha a főoldalán ajánl egy-egy bejegyzést, és hát ilyenkor ennek megfelelő az épp beeső olvasóközönség agyi kapacitása is.

De ami a fejléc és a kommentek között van, az egyértelműen feed.

skizoteria.blog.hu

1 komment

Címkék: feed egészség

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr741632474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fabius 2010.01.09. 13:18:02

Az első ember vagy, aki kommentár nélkül vágta, miért az a blog címe, ami :-) Szép volt, grat. Köszönjük ezt a kis jellemzést :-)
süti beállítások módosítása