Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Zsír (malackaraj.blog.hu)

2010.06.16. 09:30 watchcraft

No hát kérem, ha jól emlékszem, Modor Tibiék életművében külön fejezet szól a gasztrobloggerekről, persze foglalkoztunk már mi is a témával és megállapítottuk, hogy nincs is annál rosszabb, mint mikor a gasztroblogger túl komolyan veszi magát. Szerencsére a Malackaraj esetében ez nincs így, az Index saját blogjai közül talán ez az egyik legszellemesebb-legszórakoztatóbb. Egyébként viszonylag sokan írják, s úgy tűnik, mindenki hozzá tud tenni valamit saját magából a bloghoz. Mert ugye azt csak nem gondolják, hogy önirónia és humorérzék nélkül lehet jó gasztroblogot írni? Külön öröm, hogy az írások nagy része jócskán több egy középszerű cikknél, amit az ember bérmunkában lekopog, gondolok itt Péter Anna eperdzsemjére vagy Hódos Hajnalka nyári levesére, de csak azért, mert most éppen ezeket olvastam. Miattuk, noha tisztában vagyok a felelősség súlyával, amit egy ilyen kijelentés hordozhat, arra ragadtatom magam, hogy azt mondjam, amit a Könyves nem tudott megcsinálni az irodalommal, azt a Malackaraj játszva megcsinálja a főzéssel. Szeretnek főzni, de még jobban írni róla.

Egy szó mint száz: fiatalos, kreatív (esküszöm, ezt a szót most írom le életemben először), elsősorban azoknak ajánlom, akik nem akarnak mesterszakácsok lenni, de szívesen megpróbálkoznak egy-egy egyszerűbb, mégis finom étel elkészítésével, s az sem hátrány számukra, ha közben jól szórakoznak. Feed.

malackaraj.blog.hu

4 komment

Címkék: feed gasztro

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr942085406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.06.16. 15:07:59

ez megint az, amiben nem értünk egyet, minden gasztroblog gáz, a malac sem kivétel:)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.06.16. 16:22:36

Egy bizonyos szó használata nagyon fantáziadús, leleményes és ötletes, emiatt újító jellegű a poszt, gratulálok a blog kreatívjának!

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.06.16. 19:02:00

höhö, a kommentekkel egyetértek:)

még két hét meló, alig várom a pihenést:) egész nap malackarajt fogok olvasni:)