Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Aszklépiosz jegyében (cogito.blog.hu)

2010.09.17. 08:04 WatchWitch

Így kell jó blogot írni egészség témában. Persze kicsit több tudás, és sokkal több munka kell hozzá, mint ha, kihasználva embertársaink végtelen fikázó potenciálját, csak közvetítői szerepet vállalnánk a dologban. Volt már példánk is azért, és rendhagyó módon, de érthetően, az is közös a jókban, hogy mindkét szerző névvel vállalja magát - ha szakmámhoz kapcsolódóan ennyire hasznos szabadidős tevékenységet végeznék, én is boldogan tenném.

A területet viszgálva ez a blog simán lekörözi a két legnagyobb országos hírportált is. Az Indexnek egyáltalán nincs ilyen irányú főrovata, két kattintásnyi mélységben (már ha sejtjük, hogy honnan kell kiindulni), ugyan el tudunk érni egy vérszegény próbálkozást, de az információk annyira "brit tudósok kimutatták" színvonalon mozognak, hogy erre még egy női magazin se lehetne túlságosan büszke. Az Origo kiemeltebben kezeli a témát, de itt is elég bulvárízűek a cikkek, arról nem is beszélve, hogy a hírügynökségek terméséből vannak kiválogatva, vagyis az adott napon másik húsz újságban is elérhetőek. Ehhez képest a mi orvostanhallgatónk szinte minden bejegyzésének forrása egy megnevezett szaktekintély vagy egy híres szaklap - igen, láttam, a nagyon régi posztok között vannak a fent említettekhez hasonló gyengébbek is, de azokkal sem kellene szégyenkeznie a szerkesztőségi ülésen. Nem hinném, hogy a Debreceni Egyetem (nem egy régi barátnőmnek bókolok, de a kíváncsiság Sherlock útjára terelt) fizetné a hölgyet a plusz erőfeszítésért, de tényleg megérdemelné, hogy némelyik tanára jutalmazza a szorgalmát, és/vagy az Index-Origo páros kirúgja az igénytelen lusta rovatvezetőjét, és munkát ajánljon fel neki. Most már csak a szót kell leírnom: feed.

cogito.blog.hu

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány feed egészség szakblog

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr612272525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása