Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Good Morning Starshine (mosolyka.blog.hu)

2010.11.03. 09:38 watchcraft

Nekünk, e blog íróinak meggyőződésünk, hogy ideális olvasóként kell közelítenünk a szövegekhez, amiket egy-egy, általunk vizsgált blog tartalmaz. Csak így juthatunk el igazi értékekig; mondhatni, ami átmegy ezen a rostán, az tényleg jó és megérdemli, hogy fennmaradjon az utókor számára. Kellenek bizonyos fenntartások, és elsősorban nem is a mi örömünkre, hanem inkább a vizsgált írások számára. A blog esetében, amit ma ajánlok, mindezt körülbelül a második mondatig tudtam tartani, mint ruha másról a boldog szerelemben, úgy hullt le rólam mindaz, ami vagyok és aminek hiszem magam. A lány, az író életének története teljesen maga alá gyűrt, nem volt menekvés: egyszerre éreztem örömöt, bánatot, félelmet és csodálatot, könny szökött a szemembe és a szívem összeszorult. Azért sem írom le, konkrétan mi áll ennek a hátterében, tessék csak kattintani és megnézni, Fanny él a közlés lehetőségével, számtalan csatornát használ, ráadásul egyáltalán nem tolakodóan, és így szinte mindent meg lehet tudni róla és helyzetéről. Az igazi csoda pedig az, ahogy ezt az egészet kezeli: gyerekkora óta csapások sorozata éri, de ő küzd, bízik, és nincs olyan sora, melyben ne az élet természetessége és e természetesség szeretete kerekedne felül súlyos és rémisztő dolgokon. Ha egy pici napfény van, az már elég neki, mása nincs is. Persze hogy szívecskét kap, vérző, egyszersmind érte dobogó, nagy, piros szívet. Csodálatos lány.

Ki tudja, talán az élet is az.

mosolyka.blog.hu

1 komment

Címkék: énblog feed

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr852418950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.11.03. 13:41:12

Igen, ez telitalálat, a blog is és a kritikátok is!
süti beállítások módosítása