Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Self-made man (szolo.blog.hu)

2010.12.15. 15:45 watchcraft

A szerző úgy döntött, hogy vesz magának egy szőlőt és felcsap hobbiborásznak (nyilván nem minden előzmény nélkül, hiszen úgy akár veteránautókat is berhelhetne a sufniban). Néhány év és gondolom, nem kevés küzdelem után jutott el oda, hogy előbb elfogadható, utóbb már kifejezetten jó bort is készített. Erről szól ez a blog tulajdonképpen, arról a szeretetteljes küzdelemről, ami végtére egyre előrébb viszi a szakértelmet. És ha már szakértelem: nagy örömömre előkerülnek a műhelytitkok is, legyen szó metszésről, területrendezésről, szüretről, pincebővítésről (egész sok időt eltöltöttem ezek böngészgetésével). Úgy tűnik különben, a borkészítés esetében is igaz az, hogy menet közben lehetőleg úgy kell alakítani az arányokat, hogy az végül mindenkinek, bornak, készítőnek, kóstolónak egyaránt jó legyen. Valami ilyesmit hiányoltam a pálinkablogból. Feed.

szolo.blog.hu

1 komment

Címkék: feed gasztro hobbi szakblog

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr292517659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zuz 2010.12.15. 22:41:01

Jó ez a finom árnyalat az oldal címében. Szoló - szőlő.