Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Ne csináld a fesztivált (tibor.blog.hu)

2010.07.07. 17:26 watchcraft

Nálam sokáig bent volt a fickó a top 10-ben, aztán elkezdett látványosan nem posztolni, én meg akkor kezdtem el egyre kevésbé olvasni. Azóta csinált már ezt-azt, a könyv nem tudom, milyen lett, de az új posztok mintha gyengébbek lennének.

Pár év alatt, ami ilyen szinten viharos gyorsaságnak számít, termelte ki a magyar blogoszféra a maga mainstream nagyágyúit: Nathanp, Modor Tibi és Nyelvész Józsi előtt-után-között megjelent Igazságos Izom Tibor is a placcon, aki aztán bizonyos jogvita következtében kénytelen volt később egyszerűen Tiborrá lényegülni, de azt hiszem, ez a szigorú művésznév megmarad már neki. Lehet azon gondolkodni, vajon mennyire valós a figura, illetve vajon mennyire olyan, mint amilyennek láttatja magát; bevallom, ez engem is zavarba ejt néha, úgyhogy hagyjuk is. Inkább maradjunk meg a lényegnél, mégpedig hogy a szerző nagyon is érvényes dolgokkal foglalkozik: lehet úgy tenni, mintha ezek nem léteznének, lehet bagatellizálni is ezeket, azonban a magyarországi, két világrend közötti sajátos átmenet igenis kitermelte a bemutatott embertípust, hovatovább társadalmi csoportot. Tehát amiről szó van, az tényleg létezik, és gyaníthatóan úgy létezik, ahogy szó van róla. Lehet fanyalogni, hogy a stílus nem szalonképes, meg a néhol botrányos helyesírással időnként tényleg eléggé idegesítő, de azért ez még így is simán feed. Mondom, nekem ez az indexes újságírói szerep fura kicsit, mintha Tibor nem igazán tudna mit kezdeni az effajta kötöttséggel, de majd kiderül, mire jut vele. Legfeljebb visszanézünk még egyszer.

tibor.blog.hu

Szólj hozzá!

Címkék: feed világ dolgai

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr382136463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása