Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Farang in Bangkok (thai.blog.hu)

2010.10.08. 08:06 WatchWitch

A bloggal először akkor találkoztam, mikor valaki továbbította nekem a rajta található valódi nő versus ladyboy tippelgetős tesztet (mindenkinek ajánlom, én csúnyán elbuktam vele), és nem mondom, hogy törzsolvasó vagyok, de vissza-visszatérek, mert érdekes, van benne minden, amit egy expat meg akarhat osztani választott országáról. A szerző ugyanis egy Thaiföldön élő magyar fiatalember, aki a következőképpen mutatja be a naplót:

Hírek, információk, business Thaiföldről. Hasznos vagy érdekes apróságok, mítoszok, tévhitek és cáfolatok. A mosoly országa nem turistaszemmel.

- vagyis nagyjából ugyanaz az alap, amiről már volt szó nálunk, csak most a világ másik vége a helyszín; nekem ez a blog témaválasztás és stílus tekintetében is kicsit kevésbé tetszik, de lehet hogy ennek igazából csak az az oka, hogy Ázsia ezen része eddig valahogy kimaradt az úticéljaim közül és az érdeklődési körömből is.

Szerintem kicsit túl sok a politikai helyzet felvázolásának, és a helyi közlekedési viszonyok ecsetelésének szentelt poszt, illetve az illusztrációként szereplő képek mennyisége, mert ezek olyan dolgok, amiket egy sima kereséssel bármikor magunk is be tudunk gyűjteni. De ez sem teljesen jogos, mert például a tavaszi bangkoki zavargások esetében egész egyedi volt az a napról-napra tudósítássorozat, amit itt olvashattunk, és néha vannak saját fotók is a város utcáiról, amiket kifejezetten szeretek. Ami nagyon jó, az a sok reklámokról és filmekről szóló videoválogatás, mert az viszont nem valószínű, hogy azokat elő tudnám bányászni egyedül – pedig hát nélkülük olyan igazi gyöngyszemekről maradnék le, mint a bajuszkás helyi szuperhős vagy egy utcai verekedés a piroslámpás negyedben. Kedvenceim az ünnepekről és népszokásokról szóló leírások, és a helyi ételekkel és italokkal foglalkozó bejegyzések – ezekből lehetne sokkal több. Mindent összevetve persze feed.

thai.blog.hu

Szólj hozzá!

Címkék: feed világ dolgai globetrotter

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr12350805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása