Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Különben dühbe jövünk (krumplishal.blog.hu)

2010.12.01. 12:21 watchcraft

Őszintén szólva, ami miatt nem lesz ez ma fiók, az az, hogy rajongói blogról van szó. Na nem mintha egy rajongói blogra olyan nagyon más vonatkozna, mint a többire, de ha a Tabáni István (a felelős blogkritikustól egyébként jogosan) feedet kapott, nem lehet ez másként a Krumplishal esetében sem, hiszen ugyanúgy informatív, szeretettel írják, vannak képek és videók, háttérinformációkat is kapunk, és úgy hiszem, Bud Spencer és Terence Hill élete és munkássága nem csak a negyvenes közalkalmazottakat mozgatja meg. Ráadásul a két színész már nem aktív, így a Krumplishal írójának bizonyos szempontból nehezebb dolga is van velük.

De. A blog még nagyon fiatal, mindössze pár hete indult, így szinte az összes gyermekbetegséget magán viseli (gyenge tipográfia, irányvonalak hiánya stb.), és ugyan látható, hogy lelkesen szerkesztgetik, de túlságosan ötletszerűek még az írások. Ahogy böngészgettem, nem tudtam szabadulni attól az érzéstől, hogy nagyon elkélne ide még egy-két ember, akik közül legalább az egyik képes lenne helyretenni, vagy ha úgy tetszik, megfelelő kontextusba helyezni a Spencer-Hill jelenséget (és erre jöhetnének az olyan húzások, mint a ki a kedvenc balfasz gonoszod), mert így egyelőre alig látunk többet annál, hogy van a nagydarab szőrős meg a csupasz kicsi, akik viccesek és pofozkodnak, és hát ez szokott tetszeni az embereknek. Pedig megkockáztatom, Carlo Pedersoli és Mario Girotti hozzátették a magukét a világ kulturális örökségéhez.

Szóval feed, de dühbe ne jöjjünk.

krumplishal.blog.hu

2 komment

Címkék: film feed mém rajongói

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr252485680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Firpo hadnagy · http://krumplishal.blog.hu 2010.12.25. 17:23:40

Azért kösz! :) Idővel helyre kerül a jelenség is! Még tényleg az elején vagyunk, de szeretik az olvasók!

Doktor Spider 2010.12.25. 19:51:17

Sziasztok!
A blogot ketten csináljuk Firpo testvérrel és sokat beszélgettünk illetve beszélgetünk arról, hogy valóban nincs meg még a rendszer. Félig-meddig poénból kezdtük és meló mellett írogatunk fel rá, de szeretnénk, ha ez nem csupán csapkodó, és ahogy írtátok - ötletszerű - lenne.
Van a fejünkben ötlet, csak idő kell még hozzá, teljesüljön, amit szeretnénk.
Újságíró végzettségem mellett pedig külön kihívás, hogy még jobbá tegyem/tegyük.
süti beállítások módosítása