Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

A legszebb öröm? (pivo.blog.hu)

2009.12.30. 13:59 watchcraft

Nem tudom elhinni, hogy ha italról szól egy blog, akkor arról csak ilyen végtelenül modoros módon lehet beszámolni. Pedig ennek a blognak megvolt rá az esélye, hogy az ilyesmit elkerülje, sőt helyenként sikerül is ez a szerzőnek, de alapjában véve ő sem tudja levetkőzni a kötelezőnek vélt sznobizmust, az önjelölt szakértő édeskés méltatásait:

„Határozottan megvan a saját karakteres íz világa, zamata, teljesen kellemes, itatja magát bármikor. Az alkoholtartalma tökéletesen passzol és elvegyül a kellemes lágy íz világgal.”
„Leffe barátunknak nem nagyon van más rovás a számláján.”
„Borostyánsárga színe van, aromájában a karamell, édes-gyümölcsös illat, és az alkohol erejét kombinálja és ezzel együtt teszi „amerikai-belga” sörré.”

Megvolt rá az esély, hiszen mondjon bárki bármit, a sör hálásabb téma, mint a bor, mert a sörnek alapvetően két fajtája van: jó és rossz; ennél élesebb különbségek egyértelműen a gyártók miatt vannak.
Az ítélet pedig fiók, mert az végképp megbocsájthatatlan, hogy Arany Ászok, Borsodi vagy Kőbányai még utóbbi megvilágításban sem fordul elő, közben meg azon gondolkozom, vajon a sör is reagálna-e a márki módszerére? De erről majd legközelebb.

pivo.blog.hu

Szólj hozzá!

Címkék: gasztro fiók

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr621989722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása