Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Fürge ujjak (masszazs.blog.hu)

2010.01.20. 08:05 watchcraft

Egy időben gyakran volt címlapos a blog, azonban ez mintha ma már egyre kevésbé lenne így. Talán azért, mert elmúlt a hőskor, amikor előzmények hiányában a mezei olvasó nyugodtan hihette, hogy sima kurvázóblog lesz a masszás. Nem csak az lett, de hogy pontosan mi, azt nehéz meghatározni: masszőzök és masszőrök fülledt világát mutatja be, ahol kuncsafttól függően egyszerű masszázstól a „kézi levezetésig”, sőt szexig mindent lehet kérni. A vágyaknak csak a pénztárca szab határt: a papíron tiltott és hallgatólagosan elfogadott országúti prostitúció árnyékában egyfajta féllegális szexipari ágazat nőtte ki magát, melynek működésébe nyerhetünk így betekintést. Sajnos azonban az, hogy a szerzők szőröstül-bőröstül felvállalják az egész ágazatot, tehát hogy a hagyományos értelemben vett masszázs mellett az is alap, hogy fogja a nő és kiveri a brét, bizonyos mértékben mégis sima kurvázóbloggá teszi a masszázst. Gyakran elhangzik a misőségi dolgok fontossága is, de ahol egy faszveréses élménybeszámoló nagyjából ugyanannyit ér, mint egy igazi masszázs, ott feedről szó sem lehet: fiók.

masszazs.blog.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szex sztorik fiók

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr481643180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása