Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

A hordószónok, akit érdemes olvasni (w.blog.hu)

2010.05.31. 08:42 WatchDawg

A hozzászólások számában eléggé veri a mezőnyt Tóta W. Árpád blogja. Azt egyébként ügyes, de nem biztos, hogy teljesen fair húzásnak tartom, hogy Tóta cikkeit nagyrészt blogba teszik, mert ő nyilvánvalóan olyan oszlopos tagja az Indexnek, hogy ezek a cikkek végül is Index-cikkekként foghatók fel. Csak így nem kell moderálni a hozzászólásokat, sőt nem kell letiltani eleve, mert egy privát(nak álcázott) oldalon történik a fröcsögés.

Ezen túl viszont kijelenthető, hogy az ilyen stílusú megmondóblogok közül talán az egyetlen Tóta W. Árpádé, amelyiket érdemes olvasni. Neki jól áll a sokszor ostobán szájbarágó, nem kevésszer csúsztatásnak tűnő, de alapvetően mindig a gondolkodó ember pártján álló fogalmazás. A témafelvetés néha-néha, főleg egyházi témák kapcsán, kicsit szándékosan provokatívnak tűnik, de észre kell vennünk, hogy provokálni értelmesen: létező, érvényes újságírói magatartás. A legnehezebb az lehet, ha valakit sértenek ezek az írások, mert sajnos racionális választ nehéz adni sokszor arra, hogy miért idegesítő, amit leírt. Valószínűleg azért, mert érzelmileg sért, és annál jobban, minél inkább igaza van. Félreértések elkerülése végett: engem nem idegesít, ezt a szájbarágós, egyszerű, szinte vásári stílust én kifejezetten kedvelem, de csak Tóta W. Árpádnál, mert szellemességgel párosul. Úgyhogy aki szeret gondolkodni, vagy legalábbis hajlandó rá, annak mindenképp feedbe kell tennie Árpádot, bár azt hiszem, nem sokan lesznek, akik itt fedezik fel ezt a blogot.

w.blog.hu

4 komment

Címkék: politika feed

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr742043976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Styxx 2010.05.31. 09:52:12

Egyetértek abban, hogy Worlukot lehet szeretni, gyűlölni, néha nagyon egyetérteni vele, néha meg nagyon nem, de a lényeg, hogy nagyon jó stílusban ír, viszont abban már nem, hogy ő az egyetlen blogos "megmondóember", akit érdemes olvasni. Pl mostanában a Varánusz szerintem nagyon jó.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.05.31. 09:55:54

nagyjából egyetértek, viszont - hasonlóan a márki blogjához - sztem Worluk is beszürkült, saját maga újraemésztett változatát hozza az utóbbi egy évben...

nyilván az ő igazi műfaja az elenzékiség, és erre most lesz lehetősége. Kiderül, mire megy vele.

Styxx 2010.05.31. 11:50:28

@vészmadár (pica pica):
ebben eléggé igazad van, de egy megmondóember "szavatossági ideje" kb. annyi, mint egy heroinistáé. Óhatatlanul gyorsan kiég. W-nek gondolom nem tett olyan nagyon jót, hogy részt vett a konvergenicia-program animációs propagálásában, mert egy megmondó embernek még ha tendenciózus is jól áll, ha megrendelést egyik oldaltól sem fogad el. Amúgy meg miért pont ő ne keressen pénzt?

purga · http://horrormirror.blog.hu 2010.06.01. 16:18:08

tótawé minden második posztja vagy a jobboldalba, vagy a kereszténységbe rúg, a maradék írása valóban élvezhető, de a többi legtöbbször csak fröcsögés
süti beállítások módosítása