Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Ej, what the stone (leiterjakab.blog.hu)

2010.07.20. 08:53 WatchDawg

Ez a blog, annak ellenére, hogy végül feedbe fogom ajánlani, megint egy szép példája annak, hogy miben kiemelkedő, miben képes példamutató buzgalommal élen járni a magyar: a hibakeresesében, a kötözködésben, ami végül beírogatásba torkollik. Aki máris a Modorosra akar küldeni, hogy mit magyarozok én itt, azok cseréljék ki nyugodtan a "magyar"-t "ember"-re, és máris jó mindenkinek: nem csak Magyarország házmesterland, hanem tulajdonképpen az egész világ.

Szóval olvasóként, akinek végül is nem dolga a szociológiai elemezgetés, ez a blog marha vicces, az esetek 99%-ában tényleg kegyetlen igénytelenséggel, gyomorbavágó pongyolaságokkal szembesíti az embert, meg remélhetőleg a fordítókat is. Az egyébként egy másik, sokkal súlyosabb probléma, hogy az európai országok közül talán a miénk az, ahol a legnagyobb szükség van a fordítókra, mert honfitársaink igen jelentős része három szónál nem tud többet egyetlen idegen nyelven sem. Így aztán azok felelőssége még nagyobb, akiket ez a blog tulajdonképpen hivatásszerűen baszogat. És igaza is van, csak nem tudok mégse szabadulni attól a kérdéstől, hogy milyen emberek azok, akik veszik a fáradságot, és utánanéznek, hogy na vajon a CSI ebben és ebben az epizódjában vajon az eredeti mi lehetett, mert itt ez nekem büdös... Szóval megint oda lyukadok ki, hogy arra bizton lehet alapozni egy blogot, hogy majd a felháborodott emberek beírnak mindenfélét, én meg kiteszem, csak nem tudom, ez így valóban minőség-e. Mindenesetre a fordítások témája megfelelően könnyed illetve sokszor vicces ahhoz, hogy itt működjön a dolog. Amúgy gáz.

leiterjakab.blog.hu

1 komment

Címkék: feed házmester nyelv irodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr902162828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.07.20. 14:16:22

Kis házmester azért nálatok is van, de nem baj. Felhőtlenül egymás sikereinek majd a mennyországban örülünk, bárányok és oroszlánok között sétálgatva. Addig fika.
süti beállítások módosítása