Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Rövid élet, hosszú viták (rovidazelet.blog.hu)

2010.09.08. 09:09 watchcraft

Örültem, mikor rátaláltam a blogra, hiszen már egy ideje magam is lelkes pálinkafogyasztó vagyok, és bizonyos posztok elolvasása segített eligazodni olyan kérdésekben, melyek egy ideje izgattak már, bár úgy tűnik, az ezekre adható válaszok nagy része pusztán hit és meggyőződés kérdése. Nincs is ezzel baj, engem meg kifejezetten érdekel, hogy mivel érvelnek azok, akik más típusokat kedvelnek. Ugyanakkor úgy látszik (e blog esetében nagyon is ajánlom a hozzászólások olvasgatását), hogy az őszinté(nek tűnő) mosolyok ádáz, a politikától egyáltalán nem mentes harcokat igyekeznek (vagy nem is igyekeznek) leplezni, persze az is lehet, hogy a főzdék szándékosan próbálják ezt a látszatot kelteni, ezzel is terelgetve a fogyasztókat bizonyos márkák felé. Bevallom, engem ez zavar, mert fogyasztóként egész egyszerűen csak azzal kellene törődnöm, hogy megfelel-e az a termék az elvárásaimnak, amit elém tesznek. Mindegy, egyelőre ez van, ez talán nem is annyira a blog hibája, azt viszont egyértelműen fel merem róni nekik, hogy beljebb is merészkedhetnének a főzdék világába. Kevés a műhelytitok, óvatosan nyilatkoznak a főzdék képviselői, s ha már a házi pálinka is piedesztára emeltetett, jó lenne megkérdezni olyanokat is, akik ezt jól művelik. Biztos, hogy bátrabban és őszintébben mesélnék el tapasztalataikat, mint egy, a versenytársaktól rettegő főzdetulajdonos.

Akár így, akár úgy, a blog mindenképpen feed lesz most, gyerekcipős az egész dolog még, s kell az ilyen is, hogy megújuló nemzeti italunk be tudja futni azt az ívet, amit szánunk neki. Azt viszont megígérem, hogy visszanézek még, és ha marad továbbra is ez a kicsit kényszerpályás közelítésmód és a húzd meg-ereszd meg, úgy vágom fiókba a blogot, mint részeg a falhoz az üres (pálinkás)poharat.

rovidazelet.blog.hu

2 komment

Címkék: feed gasztro szakblog

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr32279632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Styxx 2010.09.08. 11:44:10

"Azt viszont megígérem, hogy visszanézek még, és ha marad továbbra is ez a kicsit kényszerpályás közelítésmód és a húzd meg-ereszd meg, úgy vágom fiókba a blogot, mint részeg a falhoz az üres (pálinkás)poharat."
Azt, a kemény vagy. Ettől biztos aprófát hugyoznak a félelemtől a derék pálinkás bloggerek:-)

sompalinka · http://sompalinka.blog.hu/ 2010.09.08. 18:21:13

"...az őszinté(nek tűnő) mosolyok ádáz, a politikától egyáltalán nem mentes harcokat igyekeznek (vagy nem is igyekeznek) leplezni, persze az is lehet, hogy a főzdék szándékosan próbálják ezt a látszatot kelteni, ezzel is terelgetve a fogyasztókat bizonyos márkák felé."

Lehet, hogy létezik politikától átszőtt szakmai harc, ami adott esetben hozhat rövidtávú előnyöket, de talán néhány év múlva lezajlik egy szükségszerű tisztulás, ahol majd csak a szakma, a szakmaiság számít, ahol a fogyasztóé lesz a politika mentes döntés joga! Ez lesz az igazi terelgetés!

Mert azt biztosan tudom, hogy technológiai értelemben nem létezik jobbos, meg balos pálinka, így aki ezzel ellentétes tételt fogalmaz meg, az szakmailag szélsőséges, és hiteltelen!
süti beállítások módosítása