Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Ki itt belépsz... (nekrolog.blog.hu)

2010.09.10. 09:25 WatchDawg

Előbb-utóbb sort kellett keríteni erre a blogra, természetesen. Mindjárt elárulom, ha valaki még nem nézte volna meg a bíróbékát (akit, leszögezem, az ELMŰ előtt igazoltunk le), hogy feed. Arról van szó, hogy többnyire fiktív halálhírek jelennek meg ismert emberekről, abszolút komoly köntösben. És itt mindjárt el is értünk az egyetlen bajhoz: sok a magyarázkodás, etikai kódex, meg hogy ez csak vicc... Minek elvenni az élét ennek a jó ötletnek vajon? Kitalálták a jót, erre kiherélik egy kicsit. Olyan érzésem van, mintha Picasso magyarázkodna a kockafejek miatt. Kár.

Ettől eltekintve jó, főleg, hogy nem egyszer volt már rá példa, hogy magukat komolynak tartó hírportálok egy az egyben átvettek egy-egy halálhírt, meg ismerősök telefonáltak, hogy tényleg meghalt? Szóval a dolog működik, a brutál-mutató az egekben, és ha lett volna tökük magyarázkodás nélkül végigcsinálni, még jobb lenne. Amúgy személyes kedvencem a Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? trollölő poszt, de van még pár ütős darab.

nekrolog.blog.hu

3 komment

Címkék: feed világ dolgai

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr692276006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mamzel · http://mamzel.blog.hu 2010.09.10. 11:58:20

WatchDawg: Korrigáld a linket, mert elütés van benne.

Nekrológ · http://nekrolog.blog.hu 2010.09.10. 13:01:05

Jaj, kedvesek vagytok, kössz. Paradoxon, de egy picit csalódtam. Abban holtbiztos voltam, hogy előbb-utóbb sorra kerülünk, főleg mivel hepciás bloggertársam elég sokat gusztustalankodott itt nálatok, de meg voltam győződve, hogy fiókba kukásztok.

És erre már össze is állt a fejemben egy poszt-tervezet rólatok, csak ahhoz az kellett volna, hogy itt begyűjtsük a kukát.

Na, mindegy nem magyarázom túl ezt is:-)

Kiherélés tematika:ezzel kapcsolatban pro és kontra érvek tömkelege hozható fel, amihez szintén nem túl szerencsés kommentben belekezdeni.

Hepciás 2010.09.12. 23:51:32

Ahh, ki hitte volna, hogy addig gusztustalankodtam a blogotokon, míg elnyertük méltó jutalmunkat:-) Ksz.

Nekrológ kolléga dodonai célozgatását a kiherélés tematikában egy kiváló bulvár-instantjogász magasszintű szakmai állásfoglalásával konkretizálnám:

"Dr. Kamarás Péter ügyvéd szerint polgári- és büntetőjogi következményei is lehetnek az ügynek.

"A sértettek magánvádas eljárásban perelhetnek és kártérítést igényelhetnek, mert nagy nyilvánosság előtt bárki számára hozzáférhetően megsértették a személyiségi jogaikat. A büntetőjogi eljárás valótlan tény állítása miatt merülhet fel, a bíróság eltilthatja a weboldal kezelőjét és nyilvános bocsánatkérésre is felszólíthatja" - mondta a Napi Ásznak az ügyvéd."
süti beállítások módosítása