Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Closets are for clothes. (gaytalk.freeblog.hu)

2010.11.19. 08:29 WatchWitch

Ha a Velvet munkatársa volnék, a mai poszt címe az lenne, hogy "Tabáni István kapcsolata meleg fiúkkal", és főoldalon virítana, közvetlenül az alatt, hogy "Megette a saját lábát a hűtőben rekedt fiú", ó milyen büszke is lehetnék a karrieremre. De így kénytelen vagyok tisztázni, hogy tudtommal Tabáni Istvánnak csak annyi köze van a melegekhez, hogy ő egy celeb, és két hete ajánlottam egy róla szóló rajongói oldalt, ami  emiatt kapcsolódik a múlt héten említett Steiner Kristóf saját weboldalához, aki egy meleg celeb, ami egyértelműen kapcsolja a ma tárgyalt oldalhoz, amit meleg fiúk írnak; és a kör bezárul. Csak annyit akartam ezzel a bevezetővel, hogy miközben bármilyen triviális eseményből ilyen könnyen fújható szenzációlufi, a GayTalk valószínűleg nem is tervezetten és kicsit sem lenézően ott áll a mindennapi mocsok fölött, és egyszerűen, érzékenyen mutat be valamit, amin legalább annyian szeretnek fröcsögve csámcsogni, mint a bulvárék hírein.

Örülök, hogy újraélesztették ezt a blogot, kellett és kell nagyon. Egyrészt mert mindig érdekes dolog szokatlan szituációkkal szembesülő emberekről olvasni mindenféle történeteket, főleg ha lelki vonatkozásai is vannak a dolognak. Másrészt mert hiánypótló, privát naplókon és programajánló helyeken kívül szinte sehol sem foglalkoznak a témával - ami egy normális világban nem is lenne baj, de ebben a primitívben, ahol úgy rettegnek a népek az ismeretlentől, mint őseink a villámoktól, itt az. Harmadrészt mert olyan feltűnésmentes és tiszta és emberi az egész oldal, annyira őszinték és értelmesek és szimpatikusak a szerzők, hogy aki a meleg szóról ezek után seggriszálós felvonulókra asszociál, mert ezek mind olyanok, annak mikor pornót néz,  jusson eszébe a kedves anyukája, aki ugye szintén nő meg hát nem szűz, és gondolja át, hogy vajon mennyire érdemes sztereotipizálni.

Szóval mesélnek itt ismerkedésről és kapcsolatokról, felismerésről és felvállalásról, szerelemről és szexről. Annak természetesen érdemes olvasni, akit érint és akin esetleg segít, annak meg egyenesen kötelező, akinek egyáltalán kételye támad, hogy vajon romokba dőlne-e a világ, ha egyszer a gyereke előállna azzal, hogy ő azonos neműekhez vonzódik. Előítélkezők kerüljék, mindenkinek, aki szebb világról álmodik, és van kedve tanulni a másság és sokféleség szépségéről, feed. És hogy a befejezés a lehető legantivelvetebb legyen, tessék egy idevágó Tennessee Williams:

What is straight? A line can be straight, or a street, but the human heart, oh, no, it's curved like a road through mountains.

gaytalk.freeblog.hu

3 komment

Címkék: szex feed szerelem

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr152459038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Captain29 · www.paperboat.hu 2010.12.03. 15:50:22

Köszönöm / köszönjük :) Jól esik olvasni a pozitív visszhangot.

kaleidoscope · http://kaleidoscope.blog.hu 2010.12.05. 13:13:54

Egyetértek. Remélem az általad szépen összfoglalt értékek és azok színvonalas értékelése egyre több emberhez eljut. Ahogy lesz rá alkalmam, magam is flteszem az ajánlott linkjeim közé.
süti beállítások módosítása