Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Világvége-hangulat (aftershock.blog.hu)

2010.04.21. 08:09 watchcraft

Nem volt még ketreces, amit nem is értek – hahó! –, maradjunk annyiban, hogy bizonyára elkerülte a szerkesztők figyelmét, mert a srác csak írja, úgy à la nature, nem reklámozza magát különösebben, így rátalálni a blogra valószínűleg nehezebb. Nem is blog ez, inkább egy blognak álcázott kisregény, de ezt most be is fejezem, nehogy megijedjen a kedves olvasó, hogy a magas kultúra is szóba kerül véletlen. Egy szó mint száz, aki szereti a posztapokaliptikus témájú írásokat, filmeket vagy bármit, az nagy megelégedéssel fogja olvasni az aftershock.blog-ot, mert amellett, hogy jól szerkesztett és roppant cselekményes, a szerző ügyel a részletekre is, s végre nem bugyuta papírfigurák menekülnek filmvásznon a lávafolyam vagy egy gigantikus méretűre nőtt rézfaszú bagoly elől, hanem a főhős igazi magányának keserű cseppjeit kóstolgathatjuk végig kaland, gondolatok, megoldásra váró helyzetek során. Javaslom, mielőbb tegye mindenki feedbe, mert mintha lanyhulna a szerzői szándék – értsd: egyre kevesebbet posztol – és igen sajnálatos lenne, ha abbahagyná, hiszen amúgy is kevés az olyan vállalkozás a fosblogtengerben, ami amellett, hogy gondolkodik, közben gondolkodtat is.

aftershock.blog.hu

Szólj hozzá!

Címkék: feed nyelv irodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr221889142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása