Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

A kiöltözött kidobólegény (bulbar.blog.hu)

2010.05.07. 08:10 WatchWitch

Akik megbízható forrásokból származó, pontos adatokat tartalmazó tudósításokat szeretnének a sztárokról, ne ebbe a bárba menjenek; és azok se üljenek be, akik kitalált részletekkel gazdagított, hosszas találgatásokkal körített elemzéseket várnak kedvenceik viselt dolgairól. Itt ugyanis egy bejegyzés valahogy így néz ki:

Madonna és Sarah Jessica Parker egymást taszigálják le a legbrutálisabb női végtag dobogójáról, most éppen SJP vezet, de nem tart ez sokáig, holnap Madonna villanthat egy bicepszet. Mindenki más csak kullog.

Egy jól kiválasztott fotó és pár mondatnyi szöveg, ennyi egy poszt; a téma legtöbbször valami aktuális esemény a sztárvilágból, de olyan is van benne néha, hogy politika meg sport, mikor mi történik éppen. A hírek egész frissek, főleg a nemzetköziek, gyakran olyasmit említ meg, amit a legnagyobb magyar bulvárportálok szégyenszemre csak két-három nap múlva kezdenek felfedezni - de nagyjából ez az egyetlen ok, amiért az egyszeri Blikk-olvasónak/Fókusz-nézőnek érdemes belépni a BulBárba. Azoknak viszont, akik messze elkerülik a sajtó celebekre szakosodott termékeit, melegen ajánlom, és arra tippelnék, hogy hozzám hasonlóan törzshelyükké válik.

A báros csak öltözékében elegáns, véleményeit nagyjából úgy vágja ki a pultra, ahogy a zsúfolt kocsmákban a sört szokták. Nem érvel, nem magyaráz, és egyáltalán nem kíméletes, így aztán nem kell találgatni, hogy vajon szívesen vinné-e nászútra a csinos Nox-énekesnőt, és vajon alkalomadtán jól képen törölné-e Hajdú Pétert. A BulBár egy üde színfolt azon az egyenporondon, ahol szórakoztató újságírás címén, kínosan ügyelve az objektivitás látszatára, nap mint nap ugyanazok az elcsépelt szövegek jelennek meg, és az az egyetlen változó, hogy épp kinek a nevéhez fűznek magánéletben turkálós féligaz történeteket.

A Picusnyakkendős Bouncer ironikus és kegyetlenül őszinte, csak bírni vagy utálni lehet, középút nem nagyon van. Kell hozzá némi humorérzék, és hogy a poénok tökéletesen átjöjjenek, nem árt egy kis angoltudás se; ha ez megvan, elég beugrani, napi tíz perc alatt körül lehet nézni, nem kell celebcsömört kapni, és mégis kiderül elég ahhoz, hogy ne bambuljunk bután, ha valaki az aktuális hollywoodi megcsalásokról beszél. Ha híres lennék, megpróbálnám messzire elkerülni, mert a fene szeretne csattanó lenni, akármilyen szellemes egy vicc; de csak vendég vagyok, így nálam feed-es lett, és visszajárok. 

bulbar.blog.hu

1 komment

Címkék: feed világ dolgai

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr801979020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Retardátor, mint semmirekellő 2010.05.08. 00:13:18

Azt észrevettem, hogy nem sürün reagáltok a beérkező kérdésekre, de meg kell kérdeznem: mikor indult ez a blog, és mi volt koncepció pontosan?
Egyébként hasznos és fasza, sok jó bloggert megismertem az oldal által - de a tévhit-blog indított el blogkereső utamon, ezért fájt az erőltetettség-duma:D
Sok sikert, pá
süti beállítások módosítása