Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Technológiáról és életről (plastik.hu)

2010.05.24. 11:51 WatchDawg

Sasvári "angelday" Józsi blogját időről időre előveszik itt-ott, és mint az egyik -- ha nem a -- legelső magyar blogként szoktak róla beszélni. Mi tagadás, baromi régen tolja, én még mintha olyasmire is emlékeznék, hogy a plastik.hu domain nem egy blogra, hanem valami másra mutatott, mondhatni az útkeresés időszakában. Angelday mindenesetre tényleg régen jelen van, és a maga módján az egyik legmegosztóbb személyiséggé volt képes fejleszteni magát, hiszen csak itt a BlogWatchon van legalább egy olyan szerző, aki nem feed-be ajánlaná a plastikot. Én oda fogom. Van egy csomó bejegyzés, amit nem olvasok el, mert tudom, hogy csak felbosszantana, elsősorban ilyenek a filmkritikái. Ha van valami, amiben Józsi tehetségtelen, akkor ez az. De emellett egy csomó minden előfordul, és amikor leginkább él, az a videójátékokról való elmélkedés. Ott nagyon érezni, hogy lelkes, ért hozzá, és történelmi rálátása van, kezdve a c64-es világtól egészen ps3-ig, beleértve 1-2 handheld kütyüt is. És a "video games are my religion" szlogen verhetetlen. Aztán van neki a Mac-mániája, ez megint kettős érzéseket okozhat, de szerintem a posztok ezen a téren is legtöbbször informatívak, és ez a lényeg. De mindezek felett azt kell mindenképpen belátni, hogy a fickónak van stílusa, és nem csak írásban (a szövege szintén alkalmas arra, hogy elegünk legyen belőle, vagy bírjuk), hanem az egész mód, ahogy a Plastikot viszi, egyedi, és szerintem előremutató.

Ha az ember olvassa, egy kiskertben érzi magát, amit a tulajdonosa gondoz, vigyáz rá és fejleszti. Hogy nem minden virág tetszik, ami ott nő, az nem baj. Aki rendszeres olvasója, az tudja, kicsoda Kobi, ismerősen hangzik a fülében az, hogy "Józsi vagyok, Plastik Media", és nagyjából az 1-2 lyukrafutáson kívül minden posztban kap valamit, ami miatt érdemes volt elolvasni. És ne keverjük össze a törzskommentelőkkel a Plastikot, mert újabban ott kezd kialakulni egy fura, enyhén sznob, idegesítően öntudatos társaság, az a fajta, akiknek a társaságában valószínűleg nem akarunk meginni egy korsó sört. Lehet, hogy Józsi is ilyen, de ő legalább posztol. És többször jót, mint nem, úgyhogy feed.

plastik.hu

1 komment

Címkék: tech feed

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr392027168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.05.24. 14:48:05

Igen. Van pár felejthető mellékszál, de nekem a legfontosabb, hogy figyelemmel kísérhetem, ahogy egy egyszemélyes blog kitalálja az üzleti modelljét is, és az adsense-től eljut a fotexnet partnerségig. Vagy mi mostanában, szabadúszó tanácsadója a fotexnetnek. A posztok mellett a kommentek is jók sokszor, hiába nem söröznétek velük (geek meg nem is tudom követni, miféle trendi emberek, régen ciki volt a szemüveges informatikus nő nélkül, most menő), de van, aki hozzáad a poszthoz, sokszor találtam ott is jó infót.

Jó hosszú lett, pedig húztam is.
süti beállítások módosítása