Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Legalább csípd ki magad (maria.blog.hu)

2010.06.09. 08:50 watchcraft

Pikírt leszek, ellenérzések nélkül.

Vannak ugye ezek a marketinges blogok netszerte, valószínűleg nem annyira hasznosak, mint amennyire megpróbálnak meggyőzni minket erről, de hát bizonyára ez is a feladat része. Namármost itt kb. mindennek az alapja az, hogy végy egy jól csengő domaint, ez lehetőleg teljessajátnév.com legyen. Ehhez képest a mi marketing tanácsadónk a maria.blog.hu-t volt képes kiizzadni magából, ami ugye nagyjából egyik kritériumnak sem felel meg. Mondanom sem kell, a blog.hu-s domain ezúttal nem egy járható út, a keresztnevéről meg senki sem tehet, így viszont úgy fest ez az egész, mintha valami katolikus bibliaolvasó klub ülne a cím alatt. Pedig a hölgy állítólag tisztában van azzal, mitől jó egy weboldal, sőt tanácsot is tud adni, ha valaki fejleszteni akarná a sajátját. Mi tagadás, furcsa kettősség.

Az túlzás, hogy komolyabban beleolvastam volna a régebbi posztokba, viszont azért legalább a credót meg az ahhoz kapcsolódó írásokat átnéztem, és azt mondom, azok alapján még akár feedbe is lehetne ajánlani a blogot, hiszen a saját maga által feltett kérdéseket nagyjából megválaszolja. Azonban az, hogy mostanában szinte csakis a marketing köntösébe bújtatott, parttalan aktuálpolitizálgatást műveli a szerző, még az olyan érző szívű blogkritikust is visszariasztja a pozitív értékítélet euforikus varázsától, mint én. Ha Amál megkapta tőlünk, hogy szellemtelen pufogás, amit csinál, akkor ez Máriának is jár. Semmi könnyedség, semmi báj, labda nélkül tör kapura és nem hiszi el, hogy így nem lehet gólt rúgni. Fiók.

maria.blog.hu

2 komment

Címkék: fiók szakblog

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr612068142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.06.09. 20:44:39

Amál megfeküdte a gyomrotokat? Már sokadszor ő a viszonyítási pont, emiatt lehetne feed. A magyar blogoszféra nulla pontja.
süti beállítások módosítása