Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Ilyen nincs! (zlindafashion.blogspot.com)

2010.07.16. 08:44 WatchWitch

Igaz, már nincs, mert kis késéssel találtam rá, de volt, és a szerző szerint lesz még, "új formában" – már egy ideje mondogatom, hogy megérett a világ a pusztulásra.

Én bírom Zimány Lindát, mert csinos, és mert nyíltan felvállalja ország-világ előtt, azt, amit mindenki más csak félrészegen, karaoke-partikon: hogy szeret Britney-t hallgatni. És sosem értettem, hogy ugyan miért bántják folyamatosan, hiszen csak ugyanolyan celeb, mint bármelyik másik: semmiben sem kiemelkedő, de minden téren mer szerepelni, szerintem igenis díjazandó az ilyenfajta bátorság.

Aztán meg most szívem szerint én is bántanám, mert a néha beidézgetett Twitter-szövegei alapján tisztában vagyok vele, hogy nem egy Kovalevskaya Kovalevszkaja a csaj, de aki ekkora egy igénytelen trágyadombhoz adja az ismert nevét, annak valamilyen fogyatékosoknak járó segélyt kellett volna megpályáznia inkább. Mert a blogíró büszkén hirdeti, igen, pont így, és ilyen sok (és bejegyzésenként egyre több) felkiáltójellel, hogy:

Ez az oldal Zimay Linda segitsegevel jott letre!Minden iformacio Linda beleegyzesevel kerult fel az oldalra!

A posztok szerencsére többnyire csak egy-egy fotóból és pár sornyi felsorolásból állnak, miszerint a képen Linda egy innen megvásárolható nadrágban meg egy onnan beszerezhető mellényben látható, a haját ez a cég ápolja, a sminkjét az a termék szépíti. Reklámnak indult ez gondolom, valószínűleg kapott érte pár ruhadarabot a hirdetett boltokból, ezzel nincs is baj. Igazából nem is tudom, mivel van baj egyáltalán, nincs kedvem érveket sorolni, nincs ezen mit elemezni, legszívesebben elfelejteném, hogy létezik, és hogy valaha odatévedtem, szörnyűség, borzalom, szahaaar. FIÓK.

zlindafashion.blogspot.com

3 komment

Címkék: fiók világ dolgai

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr212155132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mestska · http://cities.blog.hu 2010.07.16. 13:27:21

Kovalevszkaja.

bocsánat, a blogwathcot szeretem olvasni, a lehetetlen angol átírású orosz neveket viszont nem. :))

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.07.16. 23:22:39

így van, a nem latin betűs írású neveket a beszélt nyelv ejtésének megfelelő hangok szerint, fonetikusan kell átírni. Ezt amúgy csak hejjel-közzel tartják be, jellemzően az A-Á hanggal van gond, a rövid Á-t gyakran A-nak írjuk át. plusz megtartunk pár írásbeli egyediséget:

Archimédesz (Árkimédész-nek kellene tulképp írni) vagy Abu Nuvasz (Ábu Nuvász)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2010.07.17. 08:33:40

hejjel, oh my god, éjjel nem szabad kommentelni, emmi volt?:)
süti beállítások módosítása