Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Technológiáról szarul (kocka.blog.hu)

2010.10.18. 08:02 WatchDawg

Fizikai fájdalmat aránylag ritkán érzek egy blogbejegyzés elolvasásától, noha eddig is elő-előfordult. De van egy gyöngyszem a bloghusok közt, amelyiknél -- írd és mondd -- minden egyes posztban van valami elképesztően irritáló, kínos baromság. Kezdjük azzal, hogy fogalmazni de facto képtelenek (igen, többen írják, így még fájóbb). Komolyan mondom, hogy ha az ember elkezdi böködni, egy idő után már csak azért sem hagyja abba, hogy legalább egyetlen összeszedett, normális posztot találjon. Olyan extrákat, hogy esetleg érdekes legyen, vagy legalább szórakoztató, nem is kérek számon. De ahogy telik az idő, végül belátjuk, hogy erre nincs esélyünk. Pedig érdekeset írni igazából mindenről lehet, a daruktól a testmódosításig. Hát még a "technológiá"-ról. Azért az kicsit erős, hogy ez sem megy. Egy kis válogatás, szinte véletlenszerűen (ezt nem idézem, inkább linkelem, ennyire ostoba posztot még talán a Praxison se látni):

Van ugyan a Twitternek és a Facebooknak is külön-külön alkalmazása Androidon, de ha nem egy fiók frissítésére van szükség, jól jön, ha van egy olyan app, ami kéznél van.

A Google saját bevallása szerint azon dolgozik már egy ideje, hogy gyorsabbá tegye a webet.

Van amúgy egy nagyon jó poszt, a szerzőnek annyi köze van hozzá, hogy ebből is baromságot hoz ki, ez az. Szóval íráskényszer van itt először is, amit jól mutat, hogy vörösiszapügyben posztolja a google map-et (kétszer). Ami végül is még védhető lenne, nem biztos, hogy mindenki tudja, hova kell bökni, de aki nem tudja, az nem lehet a célközönsége egy magát kockának nevező blognak. Aztán házmesterkedni nagyon szeretnek, itt van mindjárt két link ezügyben. Az egyik szimpla ostobaság, a másik ostobaság, amit a tárgyi tudás hiánya tesz még nevetségessé is. És vegyük észre, hogy nagyon mélyen nem kellett beleásnom magam a blogba példákért (kivéve a verses posztot). Fiók, de az a mély fajta, talán még a webisztánnál is szarabb.

kocka.blog.hu

2 komment

Címkék: tech fiók

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr462376973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2010.10.18. 15:25:47

Ez kocka blog, értsd kockák kockáknak írnak. Nem gyöngylelkű bölcsészeknek való.

Mi a létjogosultsága egyazon szórakoztatási faktor elvárása különböző oldalak esetén, melyek abban hasonlítanak, hogy szerepel a blog az url-jükben?

Hasselhoff 2010.10.22. 00:10:02

szerény meglátásom, h a szerző elsősorban nem a blog keretein belül, a célközönség (legyen ez bármilyen szűk intervallumba iktatva) tagjai közti kommunikációról mond ítéletet, hanem a blogbejegyzések olykor merő inkompetenciáról és hozzá nem értésről tanúskodó jellegéről. legalábbis én így fordítottam az olvasottakat. a témában roppant érdeklődést mutatók mindenesetre ne fiókolják, mert nem mondom, a címkék zömét nézegetvén - hozzátéve, h nem mélyedtem még el túlontúl az említettben, - az én mellékvesém sem adta jelét túlműködésnek, de pl. a programozás tag mögött máris találni 1-2 hasznos posztot.
süti beállítások módosítása