Utolsó kommentek

  • TooNormal: Megint AFK? :( (2011.03.29. 02:30) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: ezért is csodálkoztam rá e "360 fokos" pálfordulásra:) (észveszejtően gördülékenyen ... (2011.03.04. 13:58) Re
  • Levéltáros: @vészmadár (pica pica): Nem Canossát járok, hanem tényeket rögzítek: nem mindegy, mit gondol a s... (2011.03.01. 21:49) Re
  • vészmadár (pica pica): @Levéltáros: nem értem, mi ez az F.house-nak előadott Canossa, ki kell mondani: kurva jó az oldal,... (2011.02.28. 09:49) Re
  • vészmadár (pica pica): én még életemben nem írtam óravázlatot, leszámítva a tanítási gyakorlatot, ahol sajna kellett. Per... (2011.02.28. 09:48) Aki tudja, csinálja (tanarblog.hu)
  • Utolsó 20

Disclaimer

A saját véleményünket írjuk le blogokról.
Aki publikus tartalmat tesz fel a netre, aláírta velünk a szerződést, miszerint kritizálhatjuk.
Igyekszünk érvekkel alátámasztani a leírtakat, melyekre nem érvényes reakció az, hogy "nekem tetszik, de te fasz vagy". Ezügyben a Levéltáros levele az irányadó.

Köszönjük, hogy ezek után is olvastok minket.



Ezt mondtátok

Címkék

állatos (5) baba mama (1) egészség (6) énblog (6) feed (88) film (7) fiók (37) foci (2) fotó (3) fun (10) gasztro (9) geek (5) globetrotter (4) házmester (4) hobbi (7) képregény (2) közéleti (6) kritika (3) média (1) mém (5) művészet (2) nyelv irodalom (15) politika (4) rajongói (1) sefeedsefiók (2) sport (3) szakblog (10) szerelem (4) szeretetkurvák (5) szex (10) sztorik (10) tech (2) tudomány (5) update (4) város (1) világ dolgai (30)

Papírtalanul (kindle3hu.blogspot.com)

2011.02.02. 10:03 watchcraft

Nyilván furcsán venné ki magát, ha egy blogger a papír hatalmát kezdené dicsőíteni. A pont, ahonnan nézve az elektronikus és a papíralapú sajtótermékek még fej-fej mellett haladva versenyeztek az olvasók kegyeiért, távolodni látszik. Nem is baj ez. Ugyanakkor, bár szégyen leírni is, néhány évvel ezelőtt jómagam sem voltam képes cikk- és egyéb írói tevékenységemet papír nélkül elképzelni. Szerencsére azonban sikerült váltani, és nem fájt, egyáltalán nem.

Őszintén mondom, engem attól, hogy egy könyvesboltban ténferegjek, a hideg kiráz és bizonyára az sem tett jót, hogy egyszer egy rövidebb ideig az egyik nagy hazai könyvesbolt-hálózatnál dolgoztam. Akkor már inkább a könyvtár, de arra meg időm nincs. Úgy döntöttem hát, veszek egy Amazon Kindle-t, mert a gyártó és a felhasználók egyöntetűen állították, hogy roppant kényelmessé teszi az olvasást. Így is történt, ráadásul nem egy bonyolult szerkezet, ugyanakkor az alkalmazási lehetőségek számos kérdést felvetnek, amelyek megválaszolásához nagy segítség a blog, amit ma ajánlok. Magyar júzereknek készült, így olyasmik is felvetődnek, sőt meg is oldódnak, amik mondjuk egy angol nyelvi környezetben élő felhasználót nem érintenek. Háttérképektől a magyar karaktereken át az egyéni tokig van itt minden, látszik, hogy a szerzőt foglalkoztatja mindez, s jó geek módjára nem átall utánajárni a dolgoknak (néha kicsit nyögvenyelősen adja elő, például szenved a User’s Guide-dal, ami szerintem jól használható). Azt ugyan sajnálom, hogy viszonylag kevés a poszt, de tekintve, hogy a blog minden bizonnyal pusztán egy lelkes tulajdonos munkája, szép ez így is. Feed.

kindle3hu.blogspot.com

Szólj hozzá!

Címkék: geek feed hobbi

A bejegyzés trackback címe:

https://blogwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr222632840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása